Liiketoiminta-alueet

Alma Median liiketoiminta-alueet ovat Alma Markets, Alma Talent ja Alma Consumer.

Alma Markets

Alma Markets –liiketoimintayksikköön kuuluu useita verkkopalveluita: rekrytointiin liittyviä palveluita Monster.fi, Jobs.cz, Prace.cz, CV Online, Profesia.sk, MojPosao.net, Kolektiv.ba sekä Monster.cz., asumiseen liittyviä palveluita (Etuovi.com, Vuokraovi.com, Urakkamaailma.fi, Muuttomaailma.fi ja Kivi) kuin myös autoilun ja liikkumisen palveluita (Autosofta, Autojerry.fi, Websales, Webrent ja Tukkuautot.fi.)

Siirry Alma Careerin omille sivuille

Alma Talent

Alma Talent julkaisee ammatti- ja talouslehtiä sekä julkaisee kirjoja. Lisäksi liiketoiminto tarjoaa eri alojen ammattilaisille ja yrityksille osaamisen kehittämistä tukevia ja liiketoimintaa kasvattavia palveluja, kuten tapahtumia, koulutusta ja tietopalveluja.

Alma Talentin medioita Suomessa ovat muun muassa Kauppalehti, Talouselämä, Tekniikka & Talous, Arvopaperi, Tivi ja Mediuutiset.

Siirry Alma Talentin omille sivuille

Alma Consumer

Alma Consumer julkaisee valtakunnallista uutismedia Iltalehteä. Lisäksi liiketoimintasegmentin tarjoomassa on useita digitaalisia kuluttajapalveluita lifestyleen, matkailuun, ruoanlaittoon ja seuranhakuun liittyen.