Arvosijoittamisen erikoislehti

Arvopaperi

Arvopaperi on Suomen ainoa sijoittamisen monikanavainen erikoismedia. Tuoteperheeseen kuuluvat 12 kertaa vuodessa ilmestyvä lehti, vilkas verkkopalvelu ja erilaiset sijoittajatapahtumat.

Arvopaperi tarjoaa riippumatonta tietoa, ideoita ja virikkeitä sijoittamisen tueksi. Lukijoille kerrotaan, mistä sijoitusmaailmassa puhutaan ja missä raha liikkuu.

Arvopaperi.fi:stä löytyy aina viimeisimmät sijoittamiseen liittyvät uutiset niin kotimaasta kuin ulkomailta. Verkkopalvelun keskeistä sisältöä ovat mm. sijoittamiseen liittyvät ilmiöt, sijoittajapersoonat, osakkeet ja sijoitusrahastot.

Arvopaperi370_2

Tavoittavuudet

Arvopaperi

Lukijamäärä

64 000

Ilmestymistiheys

1 krt/kk

Yhteistavoittavuus

 

Printti + digi / viikko

121 000

Arvopaperi.fi

Viikkotavoittavuus

 67 000

Eri päätelaitteet

Mobiili

50 %

Mobiili/Tabletti

60 %

 

Lähde: KMT 2020, Google Analytics 2020

570x370 nordea almasivustolle caset-artikkeliin
Case

Nordea tavoitti sijoittajat printin ja sisältömarkkinoinnin yhdistelmällä

Arvopaperissa, Kauppalehdessä ja Optiossa julkaistu kampanja käytti monipuolisesti erilaisia mainonnan ja sisältömarkkinoinnin ratkaisuja sekä printissä että digissä.

Lue lisää

Groundfunding-laptop-AP-570x370
Case

Groundfunding lanseerasi uuden rakentamisen joukkorahoituskonseptin

Arvopaperissa, Kauppalehdessä ja Talouselämässä toteutetun kampanjan ansiosta tavoiteltu sijoittajamäärä saavutettiin jopa ennakoitua nopeammin.

Lue lisää

Yhteydenottolomake

Alma Talent
* Antamiasi tietoja käytetään vain tähän yhteydenottopyyntöön vastaamiseen. Tietosi poistetaan järjestelmästämme automaattisesti 12 kuukauden kuluttua.