Tekniikan ammattilaisen asialla

Tekniikka&Talous

Tekniikka&Talous on Suomen johtava innovaatiomedia, joka tavoittaa viikoittain 163 000 tekniikan ja teollisuuden ammattilaista. Brändi tavoittaa tekniikan koulutetut ammattilaiset, sekä teknologian luomista liiketoimintamahdollisuuksista kiinnostuneet päättäjät ja asiantuntijat.

Tekniikka&Talous tarjoaa oivalluksia, näköaloja ja hyötytietoa teknologiasta ja sen vaikutuksista. Lehti kertoo teollisuuden toiminnasta ja menestyksestä, tutkimuksen ja tuotekehityksen uusimmista trendeistä ja suomalaisista menestystarinoista. Ajankohtaisten uutisten ja ilmiöiden lisäksi tekniikkatalous.fi tarjoaa erikoisalojen, kuten energia-alan, metalliteollisuuden ja kemian uutiset.

T&T_370x370_V2

Tavoittavuudet

Tekniikka&Talous

 

Lukijamäärä

64 000

Ilmestymistiheys

1 krt/vko

 

41 nroa/vuosi

Yhteistavoittavuus

 

Printti + digi / viikko

163 000

Tekniikkatalous.fi

 

Kuukausitavoittavuus

394 000

Eri päätelaitteet

 

Desktop / kuukausi

179 000

Mobiili / kuukausi

200 000

Tabletti / kuukausi

35 000

Lähde: KMT  2019, FIAM 1/2018

Movetec_TekniikkaTalous
Case

Natiivimainonta Tekniikka&Taloudessa toi Movetecin sivuille liikennettä

Movetec päätti pitkään printissä mainostettuaan kokeilla markkinointia digitaalisissa kanavissa. Viidellä eri mainosaineistolla toteutettu kampanja sai kesimääräistä paremmat tulokset ja saavutti sille asetetut tavoitteet.

Lue lisää

tt_rulla2
Case

Finnfoamin printtikampanja muutti asenteita rakennusalalla

Finnfoamin printtikampanja Tekniikka&Taloudessa toteutettiin käyttäen advertoriaaleja sekä näyttäviä mainosratkaisuja lehden etukannessa.

Lue lisää

Yhteydenottolomake

Alma Talent
* Antamiasi tietoja käytetään vain tähän yhteydenottopyyntöön vastaamiseen. Tietosi poistetaan järjestelmästämme automaattisesti 12 kuukauden kuluttua.