Tuotteet ja ratkaisut


kohdentaminen_570x270

Kohdentaminen

Alma-verkosto tarjoaa monipuoliset kohdentamisen ratkaisut oikean yleisön tavoittamiseen. Kohdentamalla saat paremman hyötysuhteen mainosnäytöille.

Lue lisää

liikkuvakuva_570x270

Liikkuva kuva

Alma-verkosto tarjoaa videomainonnan ratkaisuja, jotka toimivat laiteriippumattomasti kaikissa Alman medioissa. Videomainontaa voi näyttää video- ja tekstisisältöjen yhteydessä sekä tavallisilla mainospaikoilla bannerin sisällä.

Lue lisää

tulospohjainen_570x270

Tulospohjainen markkinointi

Alma-verkosto tarjoaa klikkipohjaisen mallin tulospohjaiseen mainostamiseen. Mainostaminen on riskitöntä, koska maksat vain toteutuneista klikeistä. 

Lue lisää

mobiilimainonta_570x270

Mobiilimainonta

Alman mobiiliverkosto tavoittaa 4 miljoonaa eri selainta viikossa ja on yksi Suomen tavoittavimmista mobiilimainonnan verkostoista. Mobiilin rich media -kampanjoiden keskimääräinen vuorovaikutusaste on jopa yli 6-kertainen staattisiin aineistoihin verrattuna.

Lue lisää

richmedia_570x270

Rich Media

Rich media -mainosten avulla kiinnität käyttäjän huomion ja kasvatat vuorovaikutussastetta sekä mainoksen parissa vietettyä aikaa. Alma tarjoaa avaimet käteen -periaattella monipuolisia rich media -ratkaisuja sekä desktopiin ja mobiiliin. 

Lue lisää

ohjelmallinenostaminen_570x270_2

Ohjelmallinen ostaminen

Alma Media tarjoaa laadukkaan, turvallisen ja läpinäkyvän ympäristön ohjelmalliseen ostamiseen. Alma Median eri sivustojen mainostilaa voi ostaa joko avoimen tai suljetun huutokaupan kautta. 

Lue lisää

sisältömarkkinointi_570x270

Sisältömarkkinointi

Alman mediat tarjoavat monia mahdollisuuksia sisältömarkkinoijalle. Ideoimme, suunnittelemme ja toteutamme kunkin asiakkaamme tavoitteeseen ja markkinointibudjettiin sopivimman sisältömarkkinoinnin ratkaisun.

Lue lisää

almaverkosto_570x270

Alma-verkosto

Alma-verkosto sisältää Alma Median monipuoliset verkkopalvelut. Verkostosta voi ostaa desktop-, mobiili-, ja videomainontaa sekä yleisökohdennettua mainontaa.

Lue lisää

Lisätietoa ratkaisuista: 

Aineisto-ohjeet

Yhteystiedot